Renumita artistă Loredana Groza a susținut un moment artistic în timpul Teledonului „Români Împreună”, organizat de trustul media Intact, și a anunțat că face o donație de 10.000 de lei pentru spitalul din Onești, unde aceasta s-a născut, relatează observator.tv.

Dan Negru: Singurul om care a luat totul în serios a fost, credeți-mă, Loredana. Loredana, ții minte că noi toți glumeam, spuneam că o răceală, o simplă răceală, de ce să ne temem de asta, și tu erai singura dintre noi care spuneai că nu e așa?

Loredana: Da, așa sunt eu, mai prudentă. Mă bucur tare mult că suntem împreună și că putem să ajutăm cu ce putem pentru a învinge în acest război cu un dușman invizibil, dar cu atâta forță de distrugere. Eu cred în continuare că binele învinge și cred că speranța nu trebuie să dispară. Și vreau și eu să fac o mică donație, din partea mea, dacă se poate. Vreau să donez 10.000 de lei din partea mea pentru spitalul din Onești, acolo unde m-am născut. De asemenea, vreau să urez tuturor multă sănătate, multă inspirație, să fim pozitivi și să strângem cât mai mulți bani împreună.