Lidl România are disponibile trei posturi de vânzător pentru magazinele din Onești, de pe strada Cireșoaia Nr. 20 Bis și de pe strada Libertății Nr. 86 A. Viitorilor angajați, Lidl le oferă printre altele un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicate, zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl, asigurare medicală privată și asigurare de accidente.

Începând cu 1 martie 2020, cel mai mic venit brut oferit de Lidl salariaților săi va depăși, în medie, 4.000 de lei brut lunar, adică aproximativ 2.500 lei net pe lună. Valoarea include salariul, tichetele de masă, primele anuale de Paști și de Crăciun, și sporurile primite de angajați, spun oficialii companiei, nota economica.net, în februarie.

În plus, Lidl, parte a grupului Schwarz, oferă, din acest an, o serie de beneficii noi pentru salariați: o zi liberă cu ocazia zilei de naștere, o zi suplimentară de concediu pentru cei care au o vechime mai mare de cinci ani în companie, precum și creșteri ale sporurilor speciale.

Pentru anul financiar care va începe la 1 martie, Lidl vrea să investească un miliard de lei în România, sumă din care o parte se va duce către crearea a aproximativ 1.000 de noi locuri de muncă și extinderea pachetelor de compensații și beneficii pentru angajați, pe lângă extinderea rețelei de magazine. (foto: imagine ilustrativă)

Cei interesați pot aplica pentru obținerea jobului AICI