(P)

În urma unei avarii apărută astazi, 28 iunie 2020, pe conducta de alimentare cu apă potabilă aparținând CRAB (Compania Regională de Apă Bacău), alimentarea cu apă a municipiului Onești a fost întreruptă.

În această situație, RAJA S.A. va fi nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în municipiul Onești, astăzi 28 iunie 2020,  începând cu ora 10.00.

Luăm în considerare faptul că remedierea avariei și întreruperea furnizării apei potabile către municipiul Onești poate fi un proces de durată, astfel, realimentarea municipiului Onești cu apă potabilă din rezervor se va face  după un program prestabilit, astfel:

  • în această seară, în intervalul orar 18.00-21.00 și mâine dimineață în intervalul orar 06.00- 09.00.

De îndată ce CRAB va remedia avaria, vă asigurăm că RAJA S.A. va întreprinde toate demersurile necesare în vederea alimentării municipiului Onești cu apă potabilă, în cel mai scurt timp. (sursa: Biroul de presă RAJA Onești)

UPDATE – 28.06.2020 (ora 14.05): Informare referitoare la stadiul lucrarilor de remediere a avariei pe conducta de aducțiune aparținând CRAB, produsa in data de 28 iunie 2020

La aceasta ora echipe de la CRAB executa lucrarile de remediere a avariei apărută pe conducta de aducțiune, incercand sa reia alimentarea cu apa a aductiunii si a localitatilor ramase fara apa.

Conform informarii transmisă  de S.C. CRAB S.A. , durata intervenției este estimată la aproximativ 4 ore iar perioada de umplere a aductiunii este de aproximativ 10 ore.

In aceste conditii, furnizarea apei in municipiul Onești se va face după programul anunțat anterior, in aceasta seara in intervalul orar 18.00-20.00 și mâine dimineața, in intervalul orar 06.00-08.00. Reluarea alimentarii cu apa a municipiului Onesti se va face imediat după reumplerea rezervoarelor, fiind indeplinite conditiile tehnice si de calitate prevazute de lege.