Oneșteanul Liviu Tătaru, alias Joker, a fost găsit vinovat de Judecătoria Onești în procesul de calomnie care i-a fost intentat de jandarmul Ștefan Dumitru Giurgea, după mai multe postări vulgare pe facebook ale tatuatorului la adresa omului legii.

Liviu Tătaru, pe care toți oneștenii îl strigă cu apelativul “Joker”, are de plătit 5.000 de lei (aproximativ 1.100 de euro) daune morale și 100 de lei cheltuieli de judecată în dosarul deschis pe numele său la Judecătoria Onești, după ce tatuatorul a proferat mai multe afirmații calomnioase la adresa jandarmului Ștefan Dumitru Giurgea, pe facebook, informează adevarul.ro.

Giurgea a devenit ținta atacurilor lui Tătaru după ce jandarmul l-a amendat cu 200 de lei, anul trecut, pentru comportament neadecvat. Incidentul a avut loc într-un supermarket din Onești.

Găsiți motivarea instanței AICI.

Liviu Tătaru are propria variantă cu privire la incident și spune că nu va plăti niciun ban: “Jandarmul nu s-a legitimat, am fost luat pe sus, cu cătușe, am martori, consider că mi s-a făcut o mare nedreptate. Să se ducă la muncă, de la mine nu va vedea niciun ban!”, a spus tânărul pentru UNU PE TROTUȘ.

Sursa foto: facebook