N-au ținut cont de faptul că autostopul este interzis prin lege și au plătit! Un bărbat în vârstă de 53 de ani, din comuna Cașin, și un tânăr de 32 de ani din comuna Oituz au fost amendați și le-au fost reținute plăcuțele și certificatul de înmatriculare după ce au fost depistați în timp ce transportaul persoane în regim de taxi, fără a avea documente legale.

“La data de 17 mai a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier Oneşti au depistat un bărbat de 53 de ani, din comuna Caşin, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Calea Scutarului din localitate.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul în cauză transporta persoane în regim taxi, pe ruta Oneşti- Caşin, fără a deţine documente legale de transport persoane.

Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei şi i-au fost reţinute plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare pentru o perioadă de şase luni.

La data de 17 mai a.c., polițiștii oneşteni au depistat un bărbat de 32 de ani, din comuna Oituz, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Calea Braşovului din localitate.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul în cauză transporta persoane în regim taxi, pe ruta Oneşti- Oituz, fără a deţine documente legale de transport persoane.

Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.000 lei şi i-au fost reţinute plăcuţele cu numărul de înmatriculare şi certificatul de înmatriculare pentru o perioadă de şase luni, se arată în comunicatul IPJ Bacău.