Constantin Covoran, un cunoscut avocat din Onești, și-a arătat dezamăgirea față de comportamentul proprietarilor și personalului restaurantului Trattoria de la Cita, din strada Belvedere nr. 1, manifestat față de fetița sa, care se dusese acolo cu colegii de școală să sărbătorească intrarea în vacanța mare.

“Trattoria de la Cita, un restaurant în care respectul față de clienți lipsește cu desăvârșire din meniu!!!
Mă văd obligat, deși nu îmi face plăcere, să reacționez față de comportamentul proprietarilor și personalului acestui restaurant, care astăzi (n.r. – vineri, 15 iunie), în loc să bucure sufletul unui copil de 14 ani ce sărbătorea alături de colegi sfârșitul acestui an școlar și intrarea în vacanța mare, au reușit să umbrească și să mâhnească acest copil și bineînțeles pe mine, ca părinte.
După ce făcuse comanda de mâncare în prealabil cu o oră înainte, împreună cu colegii, fetița mea a avut <curajul> să întrebe cât mai durează până îi va aduce mâncarea. Nemulțumită că ospătărița a încercat să-i ia din nou comanda, fetița mea a renunțat la comandă, iar această atitudine (corectă zic eu) a fost sancționată cu o <invitație> de a părăsi restaurantul în fața tuturor colegilor!!!
Ce să zic, o reacție demnă de un restaurant care se pretinde de clasă.
La venirea mea, <gașca> responsabilă de această locație (șef de sală, patroni) , în loc să-și ceară scuze față de întârzierea comenzii cu o oră și față de atitudinea salariatei, au încercat să ia apărarea acesteia, nedându-și seama nici în cel de-al doisprezecelea ceas de murdăria pe care au făcut-o! Rușine!
Și ne mai mirăm de ce suntem unde suntem?! Pe munca noastră respectul ne este călcat în picioare, iar noi stăm și dăm din umeri!
Păcat!”, a scris avocatul Constantin Covoran pe pagina sa de facebook (vezi print screen).