În lunile iunie, iulie, august și septembrie 2018, Serviciul de Evidență a Persoanelor Onești nu va mai primi cereri pentru eliberarea de pașapoarte din partea solicitanților din oraș.

Acest serviciu va fi asigurat exclusiv de către SPCEEPS BACĂU, la sediul din municipiul Bacău, strada H. Coandă nr. 2.

Asta înseamnă că oneștenii, dar și ceilalți locuitori ai județului sau cei plecați în străinătate care nu domiciliază în municipiul Bacău, trebuie să facă un drum în plus în orașul reședință de județ doar pentru depunerea cererilor pentru eliberarea pașapoartelor.

Menționăm că aveți posibilitatea de a vă programa on-line accesând site-ul www.epasapoarte.ro sau www.bc.prefectura.mai.gov.ro secțiunea PAȘAPOARTE, informează Serviciul de Evidență a Persoanelor Bacău.

Pe de altă parte, de la 1 iunie 2018, la Serviciul Public Comunitar pentru Evidența și Eliberarea Pașapoartelor Simple din cadrul Instituției Prefectului – județul Bacău, în vederea eliminării aglomerației, s-a extins activitatea de primire a cetățenilor solicitanți de pașapoarte care s-au programat on-line.

Depunerea cererilor pentru eliberarea pașapoartelor se va face pe baza programărilor on-line, în exclusivitate, la 3 ghișee, precum și la un ghișeu pentru programările efectuate pe baza sistemului de distribuire a bonurilor de ordine.

Sursa foto: desteptarea.ro