Dacă aseară erau îndemnați să vină la școală, prin intermediul rețelelor de socializare, elevii care învață la unitățile de învățământ din Onești s-au trezit în această dimineață, după ce s-a anunțat producerea unei noi avarii la conducta de aducțiune ce alimentează orașul cu apă (detalii AICI), că au fost puși pe drumuri degeaba.

Haos total în învățământul oneștean, după ce azi-noapte, în cartierul Buhoci s-a produs o nouă avarie la conducta de aducțiune.

Pentru că situația față de zilele trecute nu s-a schimbat cu nimic – în lipsa apei existând în continuare riscul unor epidemii – la nivelul celor mai multe unități de învățământ din oraș s-a luat decizia de a se suspenda cursurile și azi. Asta deși elevii veniseră conștiincioși la școală, unii de la zeci de kilometri.

“Este o bătaie de joc! Puteau să spună de aseară, nu să ne pună să ne trezim cu noaptea în cap și să pierdem atâta timp pe drum degeaba. Am întârziat și la serviciu, copilul nu știu unde să-l duc, e un haos total!”, s-a plâns o tânără mămică, ce are copilul în clasa zero la o școala gimnazială din Onești.

Și ca ea sunt foarte mulți părinți.

Nici măcar profesorii nu știu precis ce se întâmplă. “Eu am cursuri de la ora 10.00, o să mă duc la școală la program, am înțeles de la colegi că elevii sunt la clase. O să văd când ajung”, a spus o profesoară.

La ora 09.00, în această dimineață, la sediul Primăriei Onești se întrunește din nou Comitetul Local pentru Situații de Urgență Onești.

Rămâneți alături de UNU PE TROTUȘ pentru cele mai noi informații în criza apei.