Școala are o capacitate de 900 de elevi și este dotată cu laboratoare, spații anexe pentru laboratoare, cabinet medical cu sală de medicamente, sală de festivități, cabinet de informatică, bibliotecă prevăzută cu sală de lectură, depozite de material didactic, arhivă și oficiu.

Prima şcoală generală construită de la zero după 1990 în cea mai mare comună din România, Floreşti, judeţul Cluj, a fost inaugurată vineri, investiţia ridicându-se la aproape 10 milioane de lei, informează Mediafax.

Pe lângă dotările enumerate mai sus, prima școală generală construită de la zero după 1990  mai dispune de un teren de tenis de câmp şi un teren de baschet, cu instalaţie de nocturnă, plus o curte pentru recreere.

Potrivit primarului Horea Șulea, anul acesta noua şcoală va găzdui cursuri din ciclul primar, iar începând de anul viitor va avea clase de la a I-a la a XII-a, cu două clase de liceu, una de real şi una de uman. Lucrările la şcoală au început în anul 2014. Comuna Floreşti de lângă Cluj-Napoca este cea mai mare din România, având peste 40.000 de locuitori. (foto: arhivă)