Cele mai sofisticate echipamente, cele mai noi tehnologii, programe de detoxifiere profundă a organismului plus o echipă de medici specialiști și expertiză medicală complexă vă vor fi puse la dispoziție în scurt timp, la Onești, în cadrul unui centru DETOX  “high class”, cum nu mai există nicăieri în Moldova.

Centrul DETOX de la Onești va promova un concept unic, care îmbină beneficiile terapiilor spa medicale cu metode și terapii naturale pentru prevenirea îmbolnăvirilor, menținerea sănătății și tratarea afecțiunilor cu tratamente alternative, complementare, integrative, prin eliminarea stresului, a toxicității și a efectelor lor nocive asupra organismului, care sunt de altfel cauzele celor mai multe afecțiuni cronice și a unor boli grave.

Centrul va fi disponibil oneștenilor și nu numai în cadrul Complexului SEASONS, terapiile incluzând programe de detoxifiere, programe ANTI AGING, programe DE-STRESS, programe LIFESTYLE.

Ca să vă faceți o idee a ceea ce va însemna centrul DETOX de la Onești pe piața serviciilor de sănătate din regiune, este de ajuns să aflați cum funcționează MASTER DETOX – cel mai eficient program de detoxifiere din câte există în prezent și care se va găsi în pachetul de servicii al centrului. Acest program de detoxifiere se bazează pe purificarea organismului de toxine prin post de sucuri de fructe și legume în combinație cu superalimente și terapii menite să purifice organismul, pe o perioadă de 7 nopți/8 zile.

Pe parcursul programului MASTER DETOX, vei beneficia de cazare în cameră dublă în cadrul Complexului SEASONS, kit cadou la intrarea în program, seminar introductiv în lumea detox la sosirea în Centru, workshopuri pe teme de nutriție și stil de viață sănătos, acces nelimitat la sala de fitness, la piscină, la Jacuzzi, la sauna umedă și uscată, internet nelimitat și parcare supravegheată.

 “Scopul programului este eliminarea resturilor acide din sistemul limfatic, din sânge și din alte fluide corporale, refacerea echilibrului adecvat al PH-ului, curățarea, detoxifiere plămânilor, ficatului, rinichilor, pancreasului, colonului, curățarea pielii, curățarea și oxigenarea sângelui”, ne-a declarat unul dintre medicii nutriționiști care vor lucra în cadrul centrului DETOX de la Onești.

Centrul DETOX de la Onești va oferi o gamă foarte largă de servicii medicale asigurate de medici nutriționiști, fiziokinetoterapeuți, etc. Vor fi programe special concepute pentru sănătatea trupului, pentru minte ori pentru sănătatea sufletului.

Nu în ultimul rând, pentru a satisface chiar toate cerințele, centrul DETOX de la Onești a stabilit și un parteneriat cu MARINE CONTOUR – ADVANCED ESTHETICS&SKIN-CARE – centru de înfrumusețare premium din București, din Piața Victoriei, care abordează conceptul “esteticii inteligente”, bazat pe expertiză medicală, cercetări și studii științifice demonstrate.