O tânără în vârstă de 21 de ani a fost prinsă conducând o mașină pe raza localității Luizi Călugăra, deși nu avea permis de conducere pentru nici o categorie. Mașina îi fusese încredințată de proprietarul acesteia, care ocupa locul din dreapta.

La data de 26 mai a.c., în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Compartimentului de Ordine Publică Bacău au depistat o tânără de 21 de ani, din comuna Mărgineni, care conducea un autoturism pe DJ 119 B, pe raza localităţii Luizi Călugăra.

Polițiștii au stabilit că tânăra în cauză nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi că, autoturismul i-a fost încredințat acesteia spre conducere de către un tânăr de 28 de ani, din Bacău, pasager în partea dreaptă faţă a autoturismului.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără a deţine permis de conducere și încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere unei persoane despre care ştie că nu are dreptul de a conduce vehicule.

Sursa: comunicat de presă IPJ Bacău