A policeman simulates an arrest during national security day in Nice, southeastern France, October 8, 2011. REUTERS/Eric Gaillard (FRANCE - Tags: CRIME LAW)

Poliţiştii din Târgu Ocna au acţionat pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului. Au fost identificaţi bănuiţii a trei infracţiuni de furt şi prejudiciile au fost recuperate.

La data de 03 septembrie a.c., poliţiştii din Târgu Ocna au acţionat pe raza de competenţă în vederea identificării unor persoane bănuite de săvârşirea a trei infracţiuni de furt.

Astfel, în urma cercetărilor specifice efectuate de poliţişti, s-a stabilit că doi tineri, de 13 şi 19 ani, în luna august a.c., ar fi sustras o poşetă aparţinând unei localnice de 70 de ani şi două biciclete ce fuseseră depozitate în scara blocului de locuinţe, de către un bărbat de 37 de ani.

Ca urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au recuperat bunurile sustrase. Cei doi bănuiţi sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de furt şi furt calificat.

De asemenea, a fost identificat un bărbat de 40 de ani, din Târgu Ocna, bănuit de comiterea infracţiunii de furt, constând în faptul că ar fi sustras un telefon mobil aparţinând unei localnice, cauzând un prejudiciu în valoare de 2.000 de lei. Telefonul mobil sustras a fost recuperat de poliţişti.

Cercetările sunt continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză. (sursa: IPJ Bacău)