Handbalista oneșteană Adelina Țuluca (16 ani), care evoluează pe postul de pivot, a ratat transferul la campioana CSM București, după ce a suferit o accidentare stupidă, la unul dintre primele antrenamente efectuate alături de cele care puteau fi noile sale colege.

Adelina Țuluca (foto – căzută, cu fața la pământ), o mare speranță nu doar a handbalului oneștean, ci și național, jucătoare despre care cei care au văzut-o evoluând spun că are talent cu carul, nu a mai apucat să semneze contractul cu CSM București.

La a patra ședință de pregătire alături de componentele lotului de junioare Under 16 al celui mai performant club de handbal feminin din țară, pe 28 august, Țuluca a suferit o accidentare groaznică: ruptură a ligamentului încrucișat interior de la piciorul stâng, după ce o fată a căzut peste ea.

Oneșteanca nu a mai apucat să parafeze actele cu CSM București, în schimb a ajuns în sala de operație. La începutul lunii septembrie, Adelina Țuluca a fost operată, iar în momentul de față se află în recuperare.

Dată fiind gravitatea accidentării, cele mai optimiste previziuni indică faptul că Adelina Țuluca va reveni pe teren în decembrie.

Adelina Țuluca s-a format ca handbalistă la clubul OK Sport Onești (antrenori Adrian Sava și Cornel Sburlan).

Alte două foste jucătoare ale OK Sport, Ștefania Jipa (pivot) și Raluca Săndulache (portar), evoluează în prezent la CSM București.

De altfel, Țuluca a plecat la CSM București împreună cu Săndulache (UNU PE TROTUȘ a scris AICI despre aceste mutări), aceasta din urmă în probe. Până la urmă, destinul a făcut ca Săndulache să convingă și să semneze cu CSM, în timp ce Țuluca s-a accidentat.