Două geluri de duș care se comercializează în rețeaua Kaufland au fost retrase de pe piață, din motive ce țin de securitatea consumatorilor, după ce, în urma unui control de rutină a produselor, a fost detectat un număr mai mare de bacterii din specia Pluralibacter gergoviae.

Aceste bacterii se regăsesc peste tot în mediul înconjurător, și, în anumite condiții, în cazul persoanelor cu probleme de sănătate sau leziuni ale pielii, pot duce la apariția unor infecții ale pielii, după cum notează Mediafax.

Gelurile de duș care au fost retrase de la vânzare din rețeaua Kaufland sunt Bevola Gel de Duș cu Mango & Piersică 500 ml, lot 91400019 și Bevola Gel de Duș cu Trandafir Sălbatic (Wild Rose) 500 ml.

Clienții care au achiziționat un produs din cele două tipuri menționate sunt rugați să acorde atenție informării și să nu-l mai folosească.

Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal. (sursa foto: www.insideretail.com.au)