Poliţiştii au identificat şi reţinut doi tineri, de 23 şi 25 de ani, care, la data de 02 octombrie a.c. ar fi provocat scandal în incinta unui magazin, din comuna Bogdăneşti şi ar fi lovit un localnic de 40 de ani.

La data de 02 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti au fost sesizaţi de un bărbat de 40 de ani, din comuna Bogdăneşti, cu privire la faptul că, doi tineri ar fi tulburat ordinea şi liniştea publică la un magazin din localitate şi ar fi lovit o persoană.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate, poliţiştii au stabilit că, bănuiţii, doi tineri, unul de 23 de ani şi celălalt de 25 de ani, s-ar fi deplasat la magazinul din localitate, unde ar fi provocat scandal şi ar fi lovit un localnic cu pumnii şi picioarele.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi Parchetului cu propuneri legale. (sursa: IPJ Bacău; foto: arhivă)