Ilie Năstase a participat la inaugurarea Academiei de make-up “Rusu Delia”,  sâmbătă după-amiază (n.r. – 10 noiembrie), fostul mare tenismen venind la Onești împreună cu noua sa cucerire, după despărțirea de Brigitte Sfăt.

Delia Rusu, unul dintre cei mai buni make-up artiști din țară, cu numeroase diplome și certificări în domeniu, și-a inaugurat, la Onești, o academie de make-up al cărui principal atribut este atribuirea de certificări internaționale (detalii AICI).

Ilie Năstase a venit la Onești prin intermediul ROMANIAN FITNESS WELLNESS&SPA ACADEMY, fiind însoțit de Ioana Simion, cea care i-a luat locul lui Brigitte Sfăt în viața fostului mare tenismen.

La Complexul Seasons, care i-a găzduit pe Ilie Năstase și pe Ioana Simion pe parcursul scurtei lor descinderi la Onești, aceștia au fost primiți cu pâine și sare și cu o țuică de casă, toate „made in Curița”.

La sosire, ca de altfel pe tot parcursul șederii sale la Onești, Nasty nu s-a dezmințit, stilul său foarte glumeț determinându-i pe amfitrioni să renunțe la abordarea protocolară.

Studio&Beauty Academy Rusu Delia s-a deschis oficial într-un spațiu intim, extrem de elegant, de la parterul blocului K (chiar în spatele Piramidei, pe bulevardul Republicii), locația fiind vizitată și de Ilie Năstase și de Ioana Simion.

În 2011, Ilie Năstase fusese invitat de autoritățile locale oneștene la inaugurarea Sălii Polivalente „Nadia Comăneci”, alături de Nadia Comăneci și Gheorghe Hagi, însă Nasty nu a putut ajunge la festivități, fiind plecat din țară.