Studio&Beauty Academy Rusu Delia se va deschide la Onești, pe 10 noiembrie, și reprezintă o șansă uriașă pentru pasionații de make-up care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu. La inaugurarea primei academii profesionale de make-up din Moldova, care oferă posibilitatea de a obține calificare internațională, va fi prezent și Ilie Năstase împreună cu actuala sa parteneră,  Ioana Simion.

“Chiar dacă nu se află în țară momentan, Ilie Năstase a confirmat prezența la acest eveniment care are o însemnătate deosebită și pentru noi”, ne-a declarat Liviu Miron (foto mic 1), președintele ROMANIAN FITNESS WELLNESS&SPA ACADEMY, care va fi lua parte, de asemenea, la deschiderea Studio&Beauty Academy Rusu Delia.

Prezența președintelui ROMANIAN FITNESS WELLNESS&SPA ACADEMY la deschiderea academiei de make-up de la Onești nu este întâmplătoare, Studio&Beauty Academy Rusu Delia fiind desemnat partener oficial al francizei care, la rândul ei, reprezintă cele mai mari organizații din lume în acest domeniu, și anume INTERNATIONAL  FITNESS  WELLNESS &SPA  ASSOCIATION (IFWSA) – Hawaii, SUA, FITNESS  WELLNESS  SPA&BEAUTY  ACADEMY (FWSBA) și EUROPEAN  FITNESS WELLNESS&ASSOCIATION (EFWSA ).

Foarte important de menționat este faptul că toți cursanții Studio&Beauty Academy Rusu Delia vor avea șansa de a obține diplome de calificare recunoscute internațional, e drept, în urma unor examene, iar cu aceste diplome vor putea lucra în absolut toate saloanele de make-up din lume, chiar și cele exclusiviste, pe vase de croazieră, etc., și asta, se înțelege, pe bani foarte frumoși.

Oneșteancă la origine, Delia Rusu (34 de ani – foto mic 2) a trăit în ultimii 13 ani în Cluj și Tg. Mureș, unde s-a specializat în acest domeniu pretențios, devenind elite trainer esthetician certificat international.

De altfel, tocmai numeroasele sale calificări i-au determinat pe cei de la ROMANIAN FITNESS WELLNESS&SPA ACADEMY să o aleagă drept partener oficial. “Noi nu am ales neapărat Oneștiul, ci am ales omul. Am încercat să facem o selecție a acestor centre. Așa am ales-o pe doamna Delia Rusu, ulterior am fost surprinși să aflăm că această academie parteneră va fi la Onești.

E adevărat că în orașele mari astfel de centre de pregătire pot fi mult mai bine dotate, cu mobilier de fițe, dar diferența o face întotdeauna specialistul, omul.

E păcat să nu se dea o șansă și pasionaților de make-up din această zonă a țării, să obțină o certificare internațională, cu care să poată lucra oriunde în lume. Cum vă spuneam, și pentru noi a fost o surpriză că vom avea o academie la Onești, dar fiind orașul Nadiei Comăneci, cu care noi avem o foarte strânsă colaborare, nu poate decât să ne bucure acest fapt”, a mai spus Liviu Miron.

Delia Rusu are o experiență de 10 ani în zona de beauty, având zeci de specializări în machiaj, design sprâncene, cosmetică estetică, etc.

Formarea cursanților în cadrul Studio&Beauty Academy Rusu Delia poate începe de la zero, fără niciun fel de cunoștințe anterioare de make-up, iar înscrierile se pot face la numărul de telefon: 0749.978.399 sau pe site-ul academiei, www.rusudelia.ro, prin intermediul rubricii “Contacte”.

O grupă nu va avea decât cel mult șase cursanți – “pentru că punem accent exclusiv pe procesul de instruire, iar dacă se lucrează cu un număr mai mare de cursanți riscăm ca informațiile transmise de noi să nu fie recepționate cum trebuie de către elevi ” – accentuează Delia Rusu, iar primii “învățăcei” vor începe pregătirea pe 15 noiembrie.

“Trebuie spus că în această meserie nu te oprești niciodată din învățat, testat produse și texturi noi, fapt pentru care continuu să particip constant la cursuri și masterclass-uride specializare pentru a fi la curent cu noile tendințe”, ne-a spus Delia Rusu, care este totodată brand ambasador al gamei de produse cosmetice Indigo și Skin Care Haute Lumiere din Rusia și unic distribuitor din județul Bacău al acestor produse. De altfel, în salon se vor găsi spre vânzare produse cosmetice profesionale.