FC Viitorul și-a trecut, ieri, în cont un nou succes categoric, 11-0 (6-0) cu AS Bârsănești, echipă care a venit la Onești precum mielul la tăiere.

Mai important decât meciul în sine, care de la bun început s-a știut că va fi o formalitate, FC Viitorul a continuat campania de fidelizare a fanilor săi.

Atât înainte de meci, cât și la finalul acestuia, antrenorul principal al Viitorului, fostul divizionar A Adrian Gheorghiu, și căpitanul grupării de lângă Onești, Rareș Mihalache, le-au oferit fanilor în dar tricouri în culorile alb și verde, pe care aceștia să le îmbrace de ori câte ori vin la stadion.

„Fanii sunt foarte importanți pentru noi. Ne dorim să-i avem aproape de fiecare dată, în număr cât mai mare, iar noi să-i răsplătim la finalul campionatului cu o promovare în Liga a 3-a”, a spus Rareș Mihalache.

În ceea ce-i privește pe jucătorii de la Bârsănești, se pare că în urma înfrângerii usturătoare de la Onești aceștia au rămas și fără recompensa pe care o primesc adesea la finalul meciurilor, constând într-o ladă de bere.

Altfel, în etapa a 18-a a campionatului județean – Seria “ValeaTrotușului”, un singur meci s-a încheiat la egalitate, în rest s-au înregistrat numai victorii categorice, la cel puțin patru goluri diferență.