Locatarii unei asociații de proprietari de pe strada Aleea Parcului din Onești sunt la cuțite. Unii dintre ei reclamă faptul că anumite cheltuieli comune sunt lăsate doar în grija lor, situație care nu mai poate continua.

Este vorba despre mai multe investiții vizate a se realiza în spații comune, cum ar fi înlocuirea liftului și a stoleriei ferestrelor de pe casa scării ori realizarea hidroizolației de pe acoperișul blocului. Pentru toate acestea este nevoie de bani, însă se pare că nu toți locatarii sunt dispuși să plătească pentru modernizări, ori pur și simplu nu dispun de fondurile necesare.

“Bună ziua, vă rugăm să luați atitudine într-o problemă cu asociația de locatari din blocul 13, Aleea Parcului. Nu se implică deloc în repararea izolației de pe acoperișul blocului. Sunt trei doamne locatare care nu vor să contribuie cu bani alături de ceilalți locatari pentru lucrări de reparații, cum ar fi: schimbat liftul, izolație pe acoperiș, schimbat toate geamurile pe casa scării la toate etajele cu geamuri termopan, interfon la intrarea în bloc, etc”, reclamă un domn într-un mesaj trimis pe adresa redacției.

Dacă nu vor găsi o rezolvare a problemei, nemulțumiții sunt deciși să meargă mai departe și să prezinte situația chiar și în presa centrală.

“Vom face publică doleanța noastră prin intermediul Pro TV, Antena 1, TVR – emisiunea D’ale lui Mitică, de pe TVR 2”, mai precizează oneșteanul ce a făcut sesizarea pe adresa redacției în numele unui grup mai numeros de cetățeni.

Redactorii UNU PE TROTUȘ nu au reușit până la această oră să ia legătura cu președintele asociației în cauză, fiind și zi de sărbătoare. (sursa foto: Google Maps)