Campania “Implică-te, Indiferența nu este o soluție”, inițiată de bârsăneșteanul Florentin Iftime, și-a consumat o nouă etapă înainte de Crăciun, beneficiare fiind 50 de familii de pe Valea Trotușului.

Intitulată “Fii Spiridușul Moșului”, cea mai recentă acțiune desfășurată de grupul de inițiativă coordonat de Florentin Iftime a făcut fericite un număr de 50 de familii de pe Valea Trotușului, cu două zile înainte de sfânta sărbătoare de Crăciun.

“Cu Isus în inimile noastre am pornit duminică, 23.12.2018, la drum împreună cu Moș Crăciun, să oferim calde îmbrățișări celor 50 de familii de pe Valea Trotusului. Să le îndulcim sufletele cu cele 50 de pachete cu dulciuri și 50 de alimente, să le încălzim inimile cu 53 de perechi de ghete, 20 de pantaloni, 20 geci, 10 pături și două sobe. Din fotografii vă veți da seama în ce măsură am reușit să transformăm dragostea noastră și a Voastră în FERICIREA lor. Vă mulțumim din suflet că v-ați alăturat nouă, că ne-ați ajutat să transformăm Crăciunul celor mai puțin norocoși într-un Crăciun mai fericit!,  se arată într-o postare de pe pagina oficială de Facebook a Campaniei „Implică-te, Indiferența nu este o soluție”.

În cadrul acestei campanii, unor familii năpăstuite de soartă, de pe Valea Trotușului, le-au fost renovate sau chiar construite de la zero casele.