Ștefan (foto stânga) și George Tudor au scris istorie în noiembrie anul trecut, când după 7 zile și 2 ore și 473 de kilometri parcurși au dus la bun sfârșit, nu fără peripeții, marea provocare numită De la zero la Moldoveanu”, un ultramaraton al căruia start s-a dat pe plaja de la Constanța și a avut ca obiectiv atingerea celui mai înalt vârf muntos din România (detalii AICI).

Până unde poate însă omul să-și împingă limitele? Este cea mai bună întrebare în aceste zile, când cei doi frați originari din Onești (Ștefan locuiește în prezent la Constanța, iar George este stabilit în Brașov) au anunțat o nouă provocare, mult mai dificilă decât precedenta.

“Salut, sunt Tudor Ștefan și ne aflăm în locul (VEZI VIDEO) de unde anul trecut am plecat către <Acoperișul României> (n.r. – Vârful Moldoveanu, 2.544 m) în cadrul proiectului <De la zero la Moldoveanu>. Tot aici am ales să vă anunțăm de o nouă provocare, <Everesting>, care este o mișcare la nivel mondial ce presupune urcarea unui deal, unei pante, repetitiv până la cumulul înălțimii Everestului și anume 8.848 de metri.

Voi face acest lucru împreună cu George, fratele meu, și vă așteptăm alături de noi în Masivul Postăvarul, pe 20 iunie, când vom încerca să punem România pe harta <Hall of Fame of Everest>.

Nu a mai fost realizat în România, sperăm să fim primii și să ne alăturăm celor 120 de sportivi din 19 țări care au reușit la nivel mondial. Urați-ne succes, țineți-ne pumnii și cu siguranță cu ajutorul vostru o să iasă!”, este mesajul pe care l-a transmis Ștefan prietenilor pe care îi are atât la Onești și la Constanța, cât și la Brașov, de unde George vine cu portofoliul său însemnat de susținători.

Vezi mesajul video AICI