Francesca Nicolescu a ajuns între cei mai buni patru concurenți ai sezonului 7 al X Factor România, iar diseară (n.r. vineri, 22 decembrie, orele 20.00) va lupta pentru premiu cel mare al emisiunii-concurs, în valoare brută de 100.000 de euro.

Francesca Nicolescu, mezina competiției (oneșteanca nu are decât 14 ani), va concura împotriva unui american (Jeremy Ragsdale), unui italian (Pierluca Salvatore) și un grup (Ad Libitum).

În MAREA FINALĂ X Factor 2017, cei patru finaliști vor avea obligația de a interpreta câte două piese muzicale fiecare, una fiind în duet cu o vedetă aleasă de Producător, iar cealaltă în duet cu mentorul – în cazul oneștencei noastre, cu Delia.

La fel ca în precedentele două Gale Live, fiecărui concurent îi va fi alocat un interval de votare de cel mult 2 minute pentru fiecare piesă muzicală interpretată, în care publicul telespectator poate vot doar concurentul respectiv (așa numitul VOT INDIVIDUAL).

După ce toți cei patru finaliști vor fi interpretat cele două piese, va urma un intervalul de timp de 10 minute în care concurenții vor putea fi votați din nou de public, în cadrul VOTULUI COMUN.

FINALIȘTII CARE, ÎN UMRA VOTURILOR TELESPECTATORILOR, S-AU CLASAT PE ULTIMELE DOUĂ LOCURI, RESPECTIV AU OBȚINUT CEL MAI MIC NUMĂR DE VOTURI, VOR FI ELIMINAȚI DIN CONCURS.

Ce doi finaliști rămași în cursă pentru trofeul X Factor 2017 vor avea obligația de a mai interpreta câte o piesă muzicală.

IMPORTANT! Voturile acumulate de cei doi finaliști până în acest moment al finale se păstrează!

Vor urma alte 2 minute de vot alocate fiecărui finalist în parte (VOTUL INDIVIDUAL), după care un interval suplimentar de 10 minute pentru VOTUL COMUN.

Marele câștigător al X Factor România – sezonul 7 va fi desemnat finalistul care va acumula cel mai mare număr de voturi din partea publicului.

“Dragilor, nu uitați că ne vedem de la 20:00 în MAREA FINALĂ X Factor, unde v-am pregătit momente, cred eu, speciale. Dacă o să vă placă cum voi cânta, mă puteți vota la 1313 cu textul ,<Francesca>. Vă iubesc!”, este mesajul Francescăi.

Francesca Nicolescu va putea fi votată prin sms la numărul 1313 cu textul “FRANCESCA”.