Lacrimi și durere fără margini la înmormântarea fraților Alexandru și Paul Bortoș, din satul Tuta, comuna Târgu Trotuș, care și-au pierdut viața într-un cumplit accident rutier, în prima zi de Crăciun.

Copleșiți de durere, familie, prieteni, colegi și oameni simpli i-au condus ieri pe ultimul drum pe Alexandru și Paul Bortoș.

Foarte mulți oameni simpli nu și-au putut stăpâni lacrimile, vizibil marcați de durerea familiei Bortoș.

Slujba de înmormântare a fost oficiată de doi preoți ai Parohiei Romano Catolice “Sf. Fecioară Maria, Regina Sfântului Rozariu” din Tuta, la funeralii luând parte și alți doi fii ai satului, preoți la Parohia Catolică din Onești.

Printre cei care i-au fost alături familiei Bortoș în această zi neagră a despărțirii definitive de Paul și Alexandru s-au numărat diriginta lui Paul, Gabriela Pamfile, colegi de clasă și de școală ai acestuia, și Adrian Sergentu, directorul Liceului Tehnologic, unde Paul era elev.

Primarul comunei Târgu Trotuș, Adrian Forcoș, a fost de asemenea prezent la funeralii.

Traficul rutier a fost restricționat pe drumul principal din Tuta, pe traseul de deplasare a cortegiului funerar, de la casa celor doi frați până la cimitir.

“Ne-am luat rămas-bun de la ei, dar, de fapt, nu o să ne despărțim niciodată”, a spus o tânără, printre hohote de plâns.

Paul (19 ani), Alexandru (27 de ani) și-au pierdut viața în prima zi de Crăciun, într-un teribil accident rutier petrecut pe DN 2 E 85, în apropierea municipiului Urziceni.

În accident au mai murit logodnica lui Alexandru, Adelina (29 de ani), din comuna Cașin, și încă o tânără de 14 ani și jumătate, din Târgu Ocna.

Contul în care se pot face donații pentru familia Bortoș:

IBAN_IT59 RO81 8977 8500 0000 0015 728
BIC.ICRAITRR592__BARTOȘ ANDREI
BANCA DI CREDITO COOPERATIVO DELLA VALE DEL TRIGNO