UPDATE – 26 dec, 13:07: Încă o tânără de lângă ONEȘTI și-a pierdut viața în urma accidentului cumplit de pe DN2-E85, de la Urziceni – DETALII AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

Trei persoane au murit și alte patru au fost rănite într-un accident produs pe DN2-E85, la ieşirea din municipiul Urziceni spre Buzău. Salvatorii au activat Planul roşu de intervenţie, a anunţat ISU Ialomiţa. Din primele informații, cauza accidentului ar fi o depășire neregulamentară, relatează libertatea.ro.

Potrivit primelor informații, un Opel înmatriculat în Bacău, care circula dinspre Urziceni spre Buzău, a pătruns pe contrasens și a izbit frontal un Renault Clio cu numere de Italia. Trei persoane din Opel au fost proiectate pe câmp și au murit.

Din informațiile aflate pe surse de reporterii UNU pe Trotuș, cele trei persoane din Opelul cu număr de Bacău care și-au pierdut viața în teribilul accident sunt de lângă Onești, mai precis din satul Tuta, comuna Târgu Trotuș (2 băieți), și din Cașin (o fată).

Cei doi băieți din Tuta erau frați, unul având 27 de ani și celălalt în jur de 18 ani. Fata care a decedat la rândul ei în accidentul de pe “drumul morții” era prietena tânărului de 27 de ani și era din comuna Cașin.

“Incredibil ce mare necaz s-a abătut peste această familie, Niște oameni liniștiți, muncitori, cumsecade. Mai au un băiat, care pare-mi-se că e plecat la muncă în Italia”, ne-au spus cunoscuți ai familiei îndoliate din Tuta.

Încă patru răniți

Unul dintre răniţi a fost transportat cu o ambulanţă SAJ la Spitalul din Urziceni, iar ceilalţi trei urmează să fie preluaţi în vederea acordării îngrijirilor medicale la spitale din Bucureşti, mai scrie sursa citată.

ISU Ialomiţa a mobilizat la faţa locului două autospeciale pentru descarcerare, una pentru stingere, o ambulanţă SMURD şi 12 cadre. „De la SAJ Ialomiţa intervin pentru salvarea victimelor patru ambulanţe cu medic, în sprijin deplasându-se la accident şi o aeronavă medicală şi o ambulanţă din municipiul Bucureşti. Acţiunea este în dinamică”, a precizat sursa citată. (foto: libertatea.ro)