S-a finalizat procedura de recepție a lucrărilor unui important obiectiv de investiții din municipiul Moinești – Școala Gimnazială „George Enescu” – valoarea totală a investiției este de aproape 1,5 milioane de euro!

Constructorul și-a ținut promisiunea de a finaliza toate lucrările până la data începerii anului școlar de așa manieră încât elevii să se poată bucura de o școală cu adevărat europeană. Atât Corpul A cât și Corpul B de la această unitate modernă de învățământ sunt pregătite să îi primească în clasele luminoase pe copiii din această zonă a municipiului.

Complementar acestor lucrări, este finalizat și gata pentru o folosință îndelungată și terenul de sport amenajat cu gazon sintetic la standarde excelente de calitate – o investiție din bugetul local al municipalității. Mai mult decât atât, printr-un efort financiar comun al unității de învățământ și al primăriei, au fost realizate și aleile de acces cu pavele și reamenajate spațiile verzi.

„Este doar o parte a unui proiect amplu, unul care și-a propus reabilitarea și modernizarea tuturor unităților de învățământ de așa manieră încât tânăra generație să aibă acces la o educație de foarte bună calitate în școli și licee moderne! Am început împreună transformarea orașului nostru într-un municipiu european, continuăm împreună!” – primarul municipiului Moinești, Valentin Vieru. (sursa: Primăria Moinești)