Acţiune de amploare în județul Bacău. Polițiștii de investigare a criminalităţii economice au executat, la data de 21 august a.c., 4 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea de infracțiuni economice.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi criminalişti au desfăşurat o  acţiune de amploare pentru prevenirea, descoperirea şi combaterea unor încălcări ale legii în domeniul efectuării actelor de comerţ cu produse puternic accizate, respectiv, tutun şi băuturi alcoolice.

Activitatea a vizat domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări și a altor tipuri de  infracțiuni economice.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea confiscării 22.500 de țigarete de contrabandă, de la domiciliul unui băcăuan de 58 de ani.

2 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunea de contrabandă.

În derularea activităţilor s-a colaborat şi cu Poliţia Locală Bacău. (sursa: IPJ Bacău; foto mare: arhivă; foto mic: IPJ Bacău)