Sportivul oneștean, Orobiyi Tudurache Gerard Constantin, legitimat la CSȘ Onești, îi calcă pe urmă fostului atlet Marian Oprea, laureat cu argint la Jocurile Olimpice de Vară din 2004, de la Atena, și dublu vicecampion european, în aer liber (Barcelona 2010) și indoor (Viena 2002), în proba de triplusalt.

Orobiyi Tudurache Gerard Constantin (foto mic, al doilea din stânga) a obținut locul I la juniori I, în proba de triplusalt din cadrul Cupei României Open Juniori ce s-a desfășurat la București, în perioada 24-25 iulie, și la care au participat peste 350 de sportivi din toată țara.

Elevul antrenorului Vasile Apetrei a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere cu o săritură care a măsurat 14,17 metri.

Orobiyi Tudurache Gerard Constantin nu este la prima performanță notabilă din scurta sa carieră sportivă, acesta trecându-și în palmares până acum nu mai puțin de 9 medalii la campionatele naționale, dar și două participări la FOTE (Festivalul Olimpic al Tineretului European).