În Mănăstirea Cașin, comună situată la circa 15 kilometri de Onești, noul primar, Adriana Enache, a dat startul mai multor lucrări concomitent, totul cu scopul de a îmbunătăți condițiile de trai în cadrul comunității pe care o conduce. Se pare însă că nu toată lumea apreciază aceste inițiative.

Persoane certate cu bunul simț au desconsiderat munca angajaților primăriei din Mănăstirea Cașin și au trecut cu roțile bicicletei sau pur și simplu au călcat cu picioarele pe acostamentul betonat proaspăt turnat.

Evident, autoritățile au reacționat imediat, rugându-i pe cetățeni să nu circule o perioadă pe acostament: Apel către cetățenii noștri!!!

În aceste zile se execută lucrări la acostamentul de beton de pe strada Mareșal Constantin Prezan. Venim către dumneavoastră cu rugămintea de a nu folosi acostamentul betonat pentru a parca autoturismele, căruțele, bicicletele sau chiar pentru trafic pietonal!!! Conform constructorului, pe acest acostament nu trebuie să se circule 21 zile! Sperăm ca exemple ca cel prezentat mai jos să nu se mai repete! Ține de noi!

“Mama proștilor e mereu însărcinată” și “N-ai cu cine” sunt doar două dintre mesajele postate de internauți prin care aceștia dezaprobă gesturile de neînțeles ale consătenilor. (foto: Primăria Mănăstirea Cașin)