În decurs de numai câteva zile, mai mulți tineri din județul Bacău au ajuns la spital după ce au suferit răni mai mult sau mai puțin grave în accidente rutiere care au în comun un lucru: teribilismul tinerilor la volan, pe fondul consumului de alcool.

Ultimul accident, soldat cu trei răniți, s-a petrecut azi-noapte, pe DJ 252B, în comuna Gioseni. Potrivit desteptarea.ro, șoferul, un tânăr în vârstă de 22 de ani, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul direcției într-o curbă, a intrat pe contrasens, a lovit un podeț și s-a răsturnat apoi pe șosea.

În urma accidentului, alți trei tineri care se aflau în mașină, unul de 22 de ani și doi de 20 de ani, au suferit mai multe traumatisme, fiind transportați la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o alcoolemie de 0,85 la mie în aerul expirat.

În noaptea de 20 spre 21 iulie, doi tineri din Onești au fost transportați în stare gravă la Spitalul de Urgență Bacău după ce au suferit răni multiple într-un accident petrecut pe strada Libertății, în dreptul autoservice-ului Axinia. La volanul mașinii se afla un adolescent de numai 16 ani, care nu deținea permis de conducere (detalii AICI).

Pe 21 iulie, alți trei tineri au fost răniți într-un accident provocat de un tânăr care s-a urcat băut la volan, în localitatea Hemeiuș (detalii AICI). (foto: desteptarea.ro)