UPDATE – 09.17: Pentru că erau într-o stare destul de gravă, tuturor celor trei le-au fost puse branule.

UPDATE – 09.12: FOTO și VIDEO EXCLUSIV de la accident – CLICK AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un minor de 16 ani, din Onești, i-a furat mașina din parcare unui unchi și și-a luat la plimbare alți doi prieteni, ambii în vârstă de 15 ani, doar că aventura acestora s-a sfârșit într-un mod nefericit. Adolescentul a pierdut controlul volanului, în cartierul Mal, în zona autoservice-ului Axinia, a acroșat două mașini parcate pe marginea drumului iar apoi s-a izbit de un copac.

Incidentul rutier s-a petrecut azi-noapte, în jurul orei 12 noaptea. Cei trei tineri aventurieri se deplasau cu mașina pe strada Alexandru Ioan Cuza, iar în curba din dreptul service-ului auto Axinia, din cauza vitezei excesive, mașina a părăsit carosabilul, a izbit o platformă auto, după care s-a oprit într-un copac.

În urma impactului deosebit de violent, șoferul în vârstă de 16 ani a suferit mai multe traumatisme și a rămas încarcerat, fiind nevoie de intervenția echipajului de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești pentru a fi eliberat dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Șoferul a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Bacău – Substația Onești și a fost transportat la Spitalul de Urgență Bacău, cu multiple traumatisme. Din cauza leziunilor grave suferite, acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest pentru stabilirea alcoolemiei.

Toți cei trei tineri aflați în mașină au fost găsiți conștienți, politraumatizați.

Vom reveni cu amănunte.