Noul magazin Dedeman de la Onești, de pe strada Redului, se va deschide oficial vineri, 26 iulie, 2019, la ora 08.00, iar cea mai mare companie de bricolaj din țară, care este deținută de oamenii de afaceri băcăuani Dragoș și Adrian Pavăl, a pregătit pentru acest eveniment o serie de promoții mai mult decât atractive și mii de premii surpriză.

Catalogul cu oferte valabile în perioada 26 iulie – 14 august, este disponibil AICI.

Noul magazin Dedeman de la Onești a fost construit din nevoia de a satisface pe deplin nevoile clienților din Onești și din localitățile învecinate, astfel încât aceștia să nu mai fie nevoiți să se deplaseze până la Comănești sau până la Bacău pentru a găsi produsele dorite.

De aceea, noul magazin Dedeman de la Onești are cu peste 1.000 de metri pătrați mai mult decât magazinul Dedeman de la Comănești, ceea ce înseamnă că dispune de mult mai multă marfă decât erau obișnuiți oneștenii să găsească în vechea locație, de pe strada Calea Slănicului.

În plus, în contextul actual, când au început lucrările de reabilitare la podul peste râul Trotuș, la magazinul Dedeman de pe strada Redului se ajunge mult mai ușor.

Odată cu deschiderea Dedeman Onești, în cadrul magazinului se va deschide și restaurantul fast-food Spartan, care oferă ca premiu un super telefon – Samsung S10 (detalii AICI).