În timp ce colegii lor de la “Spații verzi” se ocupă de dezinfecția străzilor, pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, angajații DPP de la “Drumuri” au reluat lucrările de reabilitare a infrastructurii pietonale din Onești.

Deocamdată, se lucrează la trotuarul din dreptul Poliției Municipale, pe care pensionarii îl străbat constant în drum spre piață. Primarul Nicolae Gnatiuc anunță însă și alte lucrări similare, de această dată în zona de jos a orașului.

“Unul dintre cele mai circulate trotuare din oraşul nostru, cel situat pe strada Tineretului în zona Poliţiei a fost reabilitat ieri de lucrătorii SC DPP SA, asfaltul provenind de la stația proprie de mixturi asfaltice.

De asemenea, zilele următoare va începe reabilitarea trotuarelor de pe Calea Mărăşeşti cu pavele, de la podul peste râul Trotuș până la sensul giratoriu de la Carom, pe ambele sensuri de mers.

Chiar dacă este o perioadă dificilă, plină de provocări, continuăm activitățile de întreținere şi înfrumuseţare a orașului nostru”, a menționat Nicolae Gnatiuc, într-o postare pe Facebook. (foto: facebook.coom/PrimarOnesti)