Lucrările de amenajare a noului magazin Dedeman de la Onești sunt în toi. În paralel cu acestea, a fost declanșată și campania de recrutare de personal, prin intermediul departamentului specializat din cadrul companiei care are astăzi peste 10.000 de salariați la nivel național.

Noul magazin Dedeman de la Onești, care funcționa pe strada Redului și este în curs de amenajare,  va ocupa o suprafață totală de 30.000 de metri pătrați, extindere care înseamnă nu doar o mai mare capacitate de expunere și depozitare a mărfii, ci și un număr suplimentar de angajați.

În acest fel, Dedeman a declanșat deja campania de recrutare de personal pentru noul magazin de la Onești, din informațiile aflate pe surse de reporterii UNU PE TROTUȘ fiind vorba, în primă fază, de circa 60-70 de posturi de consultant vânzări, în condițiile în care față de vechiul magazin vor apărea și trei raioane noi.

Doritorii își pot depune CV-urile online, la adresa de e-mail: resurse40@dedeman.ro sau la biroul de informații al magazinului existent, de pe Strada Calea Slănicului.

Cerințele nu sunt exagerate. Viitorii angajați ai Dedeman Onești vor trebuie să îndeplinească următoarele atribuții: să întâmpine clienții cu promptitudine și amabilitate, oferindu-le consultanță privind produsele de pe raion, să se ocupe de recepția mărfii pe raion atât din punct de vedere cantitativ, cât și calitativ și să expună și să depoziteze marfa la raft conform procedurilor interne (vezi foto mic).

Se estimează că lucrările de amenajare a noului magazin Dedeman de la Onești vor fi gata în primăvara anului următor, înaintea Paștelui ortodox, care în 2019 pică în ziua de 28 aprilie, cu o săptămână mai târziu decât cel catolic.