O nouă ediție a Galei Învățământului și Sportului Oneștean, în care vor fi premiați elevii, sportivii, profesorii și antrenorii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare și competițiile sportive naționale și internaționale, se va desfășura vineri, 14 decembrie, la Casa de Cultură din Onești.

Gala va începe la ora 17.00, iar după ce vor fi fost premiați cu diploma și bani elevii, sportivii, profesorii și antrenorii care au obținut rezultate deosebite la olimpiadele școlare și competițiile sportive naționale și internaționale, va urma un recital al artistei Alina Eremia.

Potrivit spuselor primarului Nicolae Gnatiuc, vor fi acordate premii în bani în valoare totală de peste 200.000 de lei.

În mai multe ocazii mi-am exprimat dorinţa de a răsplăti excelența în învăţământul şi sportul oneștean, conştient fiind de faptul că rezultatele obţinute în cadrul olimpiadelor şi concursurile naţionale şi internaţionale trebuie recunoscute şi recompensate de municipalitate. În urma demersurilor întreprinse la Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Finanţelor Publice, ISJ Bacău şi Curtea de Conturi a României, sunt în măsură să vă aduc la cunoştinţă că în acest an vom premia elevii, sportivii, profesorii şi antrenorii care au obţinut distincţii la fazele finale ale olimpiadelor şi concursurile naţionale şi internaţionale, cuantumul premiilor fiind de peste 200 000 de lei. Premierea se va desfăşura în cadrul Galei Învăţământului şi Sportului Oneştean vineri, 14 decembrie de la ora 17.00, eveniment ce se va încheia cu un recital al îndrăgitei Alina Eremia.
Felicitări premianţilor din acest an şi fie ca performanţele lor să fie o inspiraţie pentru colegii lor în anul următor!
, este mesajul postat de primarul Oneștiului, pe pagina oficială de Facebook.