Deși suntem încă în postul Crăciunului, gospodinele au dat startul pregătirilor în bucătărie, pentru a avea pe masă cele mai alese bucate în ziua în care se sărbătorește Nașterea Domnului, dar și la trecerea dintre ani.

Gospodinele prepară cu pricepere mezeluri după rețete moștenite de sute de ani: caltaboși, cârnați, tobă, piftie, etc. Dar oricât de mare ar fi priceperea și oricât de atent ar fi asezonate mirodeniile – cimbrul, piperul, tarhonul, coriandrul, ienibaharul și boiaua merg de minune cu carnea de porc – alegerea ingredientului-vedetă, a cărnii de porc, rămâne esențială.

Pentru cine nu a aflat încă, în lanțul de supermaketuri Nevila se comercializează doar carne de porc românească, provenită de la suine crescute și hrănite cu furaje autohtone, iar așa și gospodinele au șansa de a obține cele mai gustoase preparate, ca la mama acasă. Un alt amănunt care face diferența: la Nevila, carcasele de porc sunt tranșate la vedere.

În mod normal, puține produse din comerț ar trebui să fie mai sănătoase decât o bucată de carne afumată. Asta în cazul în care afumarea se face în mod tradițional, la cald sau la rece.  Iar cei de la Nevila tocmai asta fac. Pentru că pun un preț foarte mare pe sănătatea și siguranța alimentară a consumatorilor, slăninuța țărănească, cârnații, costița, absolut toate produsele afumate din lanțul de supermaketuri Nevila!, sunt afumate cu lemn de fag, în celulele proprii de afumare. Acesta este și secretul gustului excepțional pe care îl au produsele afumate care se comercializează în magazinele Nevila.

Foarte important de precizat este faptul că la Nevila carnea NU este injectată cu nitriți și nitrați, care se utilizează pe scară largă ca aditivi (E-uri) în industria alimentară, deși s-a demonstrat caracterul lor toxic.

În condițiile unei cereri crescute, specifice perioadei premergătoare Crăciunului, magazinele Nevila sunt pregătite să răspundă tuturor nevoilor clienților, cu cele mai proaspete preparate de carne. Prin respectarea principiilor de excelență în calitate, am câștigat încrederea și loialitatea clienților noștri”, ne-a declarat Adrian Hârlău, director comercial în cadrul companiei Nevila.

Carnea de porc care se vinde în magazinele Nevila provine exclusiv din abatoarele Kosarom – lider regional în rândul societăților producătoare de carne și preparate din carne, cu o cotă de piață în continuă ascensiune.