În acest weekend a avut loc, la Constanța, Finala Campionatelor Naționale de Lupte pentru seniori și cadeți, competiție în cadrul căreia CSȘ Onești a obținut o medalie de aur și una de bronz, titlul național fiind cucerit la seniori.  

Deși se ocupă în mod special de șlefuirea și promovarea juniorilor, CSȘ Onești performează și la nivelul seniorilor. Astfel, după judoka Georgiana Miler (campioană la seniori anul trecut), a venit rândul luptătorului Grigore Herța să-și treacă în palmares titlul național la seniori.

Grigore Herța a câștigat titlul național al categoriei 57 de kilograme, confirmând așteptările profesorului său, Alexandru Șimon, cel care l-a descoperit și l-a adus din Republica Moldova în urmă cu patru ani, având susținerea directorului CSȘ Onești, prof. Florin Rădulescu, sportivului fiindu-i asigurate școlarizarea, cazarea și masa.

În cadrul competiției de la Constanța, doar că în întrecerea rezervată cadeților, Francesca Mânecuță, eleva profesorului Ștefan Vizitiu, a obținut medalia de bronz la categoria 43 kg.