Persoane necunoscute certate cu legea și cu bunul simț continuă să facă ravagii în Onești. “Victime” au fost mai multe bănci din diferite zone ale orașului, care fie au fost vandalizate, fie au fost furate pur și simplu.

Pe bulevardul Republicii, o bancă a dispărut cu totul peste noapte, iar o alta a fost smulsă de la locul ei, probabil tot pentru a putea fi subtilizată, la adăpostul nopții. În parc, chiar la intrare, un rest de bancă zăcea zilele trecute abandonat pe una dintre alei.

Nu este pentru prima dată când băncile de odihnă din oraș cad pradă vandalilor sau hoților.

Sunt niște netrebnici toți cei care fac așa ceva! Unde mai pui că sunt și foarte agresivi. Eu doar ce le-am atras odată atenția unora care stăteau și mâncau semințe în parc să nu mai arunce cojile pe jos, că am și fost luat în primire de ei, înjurat, amenințat! Trebuie cineva să-i pună la punct pe acești indivizi!, a spus un cetățean.

Aproape toate locurile de recreere din oraș reprezintă zone de risc în ceea ce privește vandalizarea mobilierului urban.

Toți cei care sunt găsiți vinovați de asemenea acte vor fi amendați, iar Primăria se va îndrepta împotriva lor pentru a recupera costurile daunelor. (foto: facebook.com/Petrică Antal)