Robert Roca, 18 ani, elev în clasa a 12-a la Colegiul Național “Dimitrie Cantemir” din Onești, a dat-o pe spate pe Antonia cu ocazia concertului pe care artista l-a susținut în municipiul de pe Trotuș, pe 1 decembrie.

Adolescentul a „surprins-o” pe Antonia cu un desen realizat după o poză a cântăreței, în care aceasta apare alături de una dintre cele mai bune prietene ale sale, make-up artistul Ema Uta.

Vedeta a fost extrem de încântată de cadoul primit și l-a îmbrățișat cu căldură pe Robert, urându-i totodată succes în cariera pe care și-a ales-o.

“Cu Antonia luasem legătura când am postat prima dată desenul pe Instagram, în octombrie. Mi-a răspuns la postare, iar când am aflat că urmează să vină la Onești pe 1 decembrie, i-am dat mesaj și i-am spus că locuiesc aici și că îi pot da desenul.

Am păstrat legătura până în ziua în care a venit, iar apoi mi-a facilitat accesul în hotel (n.r. – hotelul Trotuș, unde artista a fost cazată câteva ore înainte de concert).

Mi-a mulțumit pentru desen, mi-a spus că aduce foarte mult cu realitatea, m-a îmbrățișat și a zis că-mi ține pumnii strânși”, povestește Robert cum a decurs întâlnirea cu Antonia.

Încântată peste măsură de cadoul lui Robert, Antonia a postat imaginea cu tănărul oneștean și desenul său pe Instagram Story.

Robert Roca spune că desenează de când se știe, “devenise un obicei pentru mine să desenez, făceam asta zilnic”, dar portrete a început să facă abia după o temă primită la școală, în clasa a 8-a.

Acum elev în clasa a 12-a, Robert Roca este hotărât să urmeze cursurile Universității Naționale de Arte, Facultatea de Arte Decorative și Design – Departamentul Modă.

Cu talentul lui Robert au făcut cunoștință și oneștenii care în noiembrie 2017 au participat la “Nocturna Bibliotecii”, unde tânărul artist în devenire s-a prezentat cu prima expoziție personală.