Pentru un grup de oameni inimoși din Gura Văii, Crăciunul nu ar veni cu atâta bucurie, știind că pentru un număr de 42 de copii din comună, provenind din familii defavorizate și o situație financiară precară, Moș Crăciun cu tolba lui plină de daruri va rămâne doar un mit.

Astfel, înarmați cu voință, dorință dar și cu promisiuni din partea unor sponsori, inspirați de acțiuni asemănătoare de prin împrejurimi, au început o campanie de colectare de donații pentru cei mici. Și au promis că, în seara de Ajun, însoțiți de Moș Crăciun, vor bate la ușa micuților pentru a le face o bucurie, pentru a le arăta că Moșul există cu adevărat și izvorăște din inimile oamenilor cu suflet mare, care aleg să împartă cu alții , din puținul lor.

“Crăciunul nu e despre cât ai tu pe masă, ci despre cât alegi să împarți cu cei mai puțin norocoși decât tine. Toți copiii merită să zâmbească de Crăciun!

Dacă vrei sa ajuți, să împarți si să donezi hăinuțe, dulciuri, jucării, alimente, produse de curățenie sau igienă sau orice alte bunuri utile până pe 20 decembrie, este necesar doar că contactezi unul dintre inițiatorii campaniei”, ne-a spus Silviu Tinei, unul dintre inițiatorii campaniei.

Contacte: 0763.628.169 (Silviu Tineri) sau 0741.511.473 (Anton Radu Leonid).