Lucian Papancea, asistent medical în cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ)  Bacău – Substația Onești, a oferit unor elevi din Onești o demonstrație privind modul de acordare a primului ajutor în caz de electrocutare.

Asistentul medical Lucian Papancea le-a oferit mai multor elevi de la Liceul Tehnologic „Petru Poni” din Oneşti nu doar explicații teoretice, ci și demonstrații practice pentru a asigura o înțelegere corectă a tehnicilor principale de prim ajutor, pe care ar trebui să le știm cu toții, în caz de electrocutare.

„La Liceul Tehnologic ”Petru Poni” Onești s-a desfășurat o activitate în colaborare cu Ambulanța Oneşti, care a vizat acordarea primului ajutor în caz de electrocutare. Au participat elevii clasei a IX-a Cp, calificarea profesională Electrician exploatare joasă tensiune, dirig. prof. Tănase Gabriel!

Mulțumiri domnului asistent medical Lucian Papancea pentru explicațiile teoretice și practice oferite!”, au transmis reprezentanţii instituţiei de învăţământ. (foto: Liceul Tehnologic Petru Poni Onești)