În ședința din data de 27 septembrie, Comisia de Disciplină din cadrul Asociație Județene de Fotbal (AJF) Bacău a judecat abaterile disciplinare petrecute în campionatul județean, etapele a 5-a și a 6-a, un jucător de la Voința Oituz primind o sancțiune-record.

Alex Manolache, fotbalist oneștean care evoluează pentru Voința Oituz, nu va mai putea să-și ajute coechipierii până la primăvară, după ce nu și-a putut stăpâni nervii și i-a aplicat o palmă unuia dintre arbitrii asistenți care au oficiat la meciul Voința Oituz – Măgura Cașin (1-0), disputat pe 17 septembrie.

Comisia de Disciplină a AJF Bacău i-a dat lui Alex Manolache 16 etape de suspendare, conform regulamentului disciplinar. În plus, fotbalistul oneștean legitimat la Voința Oituz a primit și o penalitate sportivă în cuantum de 600 de lei!

Dacă nu va face recurs pentru a i se micșora suspendarea, Alex Manolache nu va mai putea juca pentru Voința Oituz decât din etapa a 22-a încolo.

Rezultate parțiale Liga a 4-a Bacău, etapa a 7-a: Viitorul Curița – CSM Moinești 2-0, AS Filipești – CS Dofteana 4-0, CSȘM Bacău – AS Aripile Cleja 9-2, AS Siretul Bacău – Gauss Bacău 0-9, AS Flamura Roșie Sascut – ACS Viitorul Nicolae Bălcescu 1-3, FC Dinamo Bacău – AS Negri 3-0.