Unul dintre cei mai importanți antreprenori din județul Bacău, care desfășoară afaceri în domeniile producție și comerț, va deschide în curând un nou punct de lucru. Este vorba despre o investiție de mai bine de jumătate de milion de euro – capital sută la sută românesc.

Grupul de firme Nevila va deschide la Moinești un complex comercial care vine în completarea actualului magazin Nevila din orașul respectiv.

Situat în zona bazarului, viitorul complex comercial – care se preconizează că va fi inaugurat vineri, 6 octombrie – ocupă o suprafață generoasă, unde moineștenii vor găsi toată gama de produse alimentare, la prețuri fără concurență.

Dacă lanțul de magazine Nevila a adoptat de ceva timp conceptul măcelăriilor cu tranșare la vedere, viitorul complex comercial din Moinești aduce și el o noutate: panificația la vedere – cuptoarele sunt integrate în complex și, printr-un perete de sticlă, oricine poate să urmărească procesul de fabricație al pâinii.

În cadrul complexului vor lucra 32 de oameni, iar procesul de recrutare de personal este deschis.

“Suntem prezenți în Moinești de aproape 20 de ani și am constatat că se simțea nevoia unui astfel de complex comercial. Deși în ultima perioadă ne-am concentrat atenția pe dezvoltarea și promovarea comerțului online, prin magazinul www.enevila.ro, am pus în aplicare și acest proiect, care în mod sigur va fi apreciat de moineșteni”, ne-a declarat Laurențiu Neghină, proprietarul Grupului de firme Nevila.

Grupul de firme Nevila s-a dezvoltat în peste 20 de ani de activitate. Astăzi, acesta are 300 de angajați care lucrează în panificație, procesarea cărnii și în rețeaua de magazine proprie, iar de un an și jumătate deține și un magazin online.