Olimpiada Internațională de Limba Franceză, care a avut loc în Armenia, la Aghveran, în perioada 25-30 septembrie, s-a încheiat un un rezultat excelent pentru eleva Vieru Ana Maria, de la Colegiul Național “Grigore C. Moisil” din Onești.

Vieru Ana Maria (foto – a doua din dreapta), elevă în clasa a XII-a C la Colegiul Național “Grigore C. Moisil” din Onești, s-a întors acasă cu Premiul I la proba individual și Premiul al II-lea la proba pe echipe.

Eleva Vieru Ana Maria a fost coordonată de profesoara Hanganu Loredana.

Felicitări, Ana Maria Vieru! 
Te- ai întors din Armenia, de la Aghveran, de la Olimpiada Internațională de limba franceză, 25-30 septembrie, încununată de succese fără precedent: Premiul I la proba individuală și Premiul al II-lea la proba pe echipe. Cuvintele sunt de prisos pentru a exprima emoția mea ca profesor coordonator și sunt sigură că și a ta și a celor ce realizează ce înseamnă o asemenea competiție, prețuind cu empatie sinceră valoarea și pasiunea pentru muncă de calitate. În astfel de condiții, ea nu va întârzia niciodată să apară. Bravo, Ana! Ai reprezentat România la cel mai înalt nivel și ne-ai dăruit cele mai frumoase rezultate. Felicitări!
”, este mesajul profesoarei Hanganu Loredana, transmis elevei sale.