Viitorul Curița a câștigat categoric, scor 8-1, meciul disputat în weekend pe terenul celor de la Viitorul Urechești, în timp ce în Seria “Bacău”, echipa cu care se vor bate, cel mai probabil, cășunenii la promovare, CSM Bacău, și-a trecut în cont a 9-a victorie stagională: 6-0 cu Aripile Cleja, pe teren propriu.

Bătălia pentru calificarea în play-off (fază la care vor lua parte cele mai bune trei echipe din fiecare serie, la finalul sezonului regular) este aprigă.

În Seria “Valea Trotușului”, în condițiile în care este greu de crezut că Viitorul Curița va rata prima poziție, fiind totuși echipa care tratează competiția în modul cel mai serios cu putință (unii jucători au contracte, ca la ligile profesioniste) celelalte două locuri calificante și le dispută Voința Oituz, Măgura Cașin și Vulturul Măgirești. Toate cele trei formații clasate în spatele Viitorului Curița au câștigat în ultima rundă, Oituzul și Cașinul în deplasare, iar Măgireștiului pe teren propriu.

În Seria “Bacău”, CSM Bacău s-a distanțat deja în fruntea clasamentului, iar Atletico Junior Bacău pare a fi favorită la locul secund, astfel că în discuție mai rămâne doar locul 3, pentru care candidează mai multe echipe: Dinamo Bacău, Voința Gârleni, AS Filipești și Zorile Faraoani.