Așteptată cu interes de clienții Dedeman din Onești și din localitățile limitrofe, investiția privind relocarea magazinului de pe strada Calea Slănicului pe strada Redului a primit autorizația de construire din partea autorităților locale și poate fi demarată în orice moment.

“O nouă investiţie în infrastructura economică a oraşului nostru intră pe linie dreaptă, vineri semnând autorizaţia de construire acordată firmei DEDEMAN pentru proiectul <CONSTRUIRE MAGAZIN MATERIALE DE CONSTRUCŢII, DRUMURI ŞI PLATFORME, PARCAJE, BRANŞAMENTE LA UTILITĂŢI, REŢELE ŞI LUCRĂRI TEHNICO-EDILITARE ÎN INCINTĂ, TURN PUBLICITAR, PANOURI DE DIRECŢIONARE ŞI RECLAMĂ, RECLAME FAŢADĂ, CABINĂ POARTĂ, COPERTINE CĂRUCIOARE, AMENAJARE RAFTURI EXTERIOARE ACOPERITE, ÎMPREJMUIRE, AMENAJARE SPAŢII VERZI, AMENAJARE ACCESE, POST TRAFO, PUNCT DE CONEXIUNE, ORGANIZARE DE ŞANTIER ŞI OPERAŢIUNI CADASTRALE ŞI NOTARIALE>.
După cum se ştie deja, retailerul de bricolaj Dedeman, cea mai mare companie antreprenorială din România, va reloca magazinul de la Onești de pe strada Calea Slănicului, pe strada Redului, noul magazin de la Onești urmând a fi mult mai mare, mai frumos și mai bine aprovizionat decât actualul, va dispune în plus și de un spațiu fast-food și, foarte important, va crea și aproximativ 100 de noi locuri de muncă.
Mult success DEDEMAN!”,
se arată într-o postare pe Facebook a primarului Oneștiului, Nicolae Gnatiuc. (sursa foto: www.facebook.com/PrimarOnesti)