După ce a anunțat că-și dă demisia din funcție, din cauza problemelor nesfârșite cu apa, primarul comunei Tg. Trotuș, Adrian Forcoș, a fost “vizitat”, în această dimineață, de un grup de circa 40 de persoane din satul Tg. Trotuș. Într-un final, oamenii l-au determinat pe Forcoș să revină asupra demisiei.

“M-a impresionat reacția oamenilor, nu mă așteptam să aibă o asemenea atitudine! I-am simțit că sunt alături de mine, că știu că nu din cauza lui Forcoș nu este apă în Tg. Trotuș și la Viișoara. Am fost impresionat în primul rând pentru că oamenii care mi-au cerut să nu plec de la primărie sunt din satul Tg. Trotuș. Am acceptat să revin asupra demisiei și vreau să-i asigur pe toți locuitorii comunei noastre că mă voi lupta ca să le rezolv toate problemele, nu doar pe cele legate de apă. Trebuie să se înțeleagă faptul că pentru mine nu contează că ești din Tg. Trotuș, din Viișoara sau din Tuta. Fac această precizare pentru că s-a tot vorbit că nu mă interesează decât soarta oamenilor din Tuta, unde locuiesc eu, lucru neadevărat asupra căruia tot insistă unii. Comuna noastră are trei sate, Tg, Trotuș, Viișoara și Tuta, și toți locuitorii acestora sunt la fel de importanți pentru mine, a declarat Forcoș.

Cât privește problema apei, Forcoș a spus că, începând de miercuri, vor fi luate mai multe măsuri  care vizează în primul rând stoparea furturilor. În primul rând, se vor monta apometre noi, primarul urmând să se ocupe personal de această treabă, împreună cu o echipă din cadrul primăriei. Scopul acestei acțiuni este stoparea furturilor de apă.