FC Viitorul Curița a debutat cu stângul în play-off. Gruparea de lângă Onești nu a izbutit decât o remiză, scor 1-1, pe terenul lui Dinamo Bacău, iar CSM Bacău a trecut înainte în clasament. 

FC Viitorul Curița trăiește periculos, după doar un meci disputat în play-off. Echipa lui Adi Gheorghiu a pierdut două puncte uriașe după egalul cu Dinamo Bacău. Gazdele au deschis scorul în minutul 2, Curița a egalat în minutul 10, gol cu capul înscris de Belecciu, după care Dinamo s-a baricadat în apărare și a reușit să conserve rezultatul, spre consternarea staff-ului “alb-verzilor”.

Mihai Fudulache și Adrian Andronache au plecat de la teren negri de supărare, dar speră ca elevii lui Adi Gheorghiu să se revanșeze miercuri, în derby-ul cu CSM Bacău, de la Onești.

FC Viitorul Curița este obligată să câștige derby-ul cu CSM Bacău, ca să redevină favorită la promovare. În cazul unei remize, băcăuanii își păstrează avansul de un punct, iar dacă Viitorul pierde, atunci totul se termină pentru Rareș Mihalache și compania.

Clasament: 1. CSM Bacău 54p, 2. FC Viitorul Curița 53p, 3. Dinamo Bacău 37p. (foto:zch.ro)