Foto: Petru Ivu
 

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a smuls ropote de aplauze vineri seară, cu show-ul de stand-up comedy pe care l-a ținut la Casa de cultură din Onești, alături de Claudiu și Geo.

Pe parcursul spectacolului de la Onești, microfonul din dotarea Casei de cultură le-a făcut numai probleme artiștilor, întrerupându-se când le era lumea mai dragă, în mijlocul glumelor.

Micutzu și ceilalți doi colegi de scenă s-au ferit de critici la adresa amfitrionilor și au preferat să facă haz de necaz, deși situația devenise de-acum jenantă. Nu pentru artiști, desigur, ci pentru cei care au în administrare Casa de cultură.

Micutzu a avut de făcut însă un comentariu mai mult decât delicios pe marginea felului în care arată Casa de Cultură a Sindicatelor Onești.

“Aici miroase încă a șosetele lui Ceaușescu, ați sesizat treaba asta?”, a remarcat Micuztu, care a precizat că tot turneul Zâmbete și Empatie, pe care îl efectuează în Moldova, va fi găzduit doar de astfel de reminescențe ale trecutului.

Casa de Cultură a Sindicatelor Onești este deținută de Asociația Națională a Caselor de Cultură a Sindicatelor din România (ANCCSR).

Primăria Onești a obținut un ordin de evacuare a actualilor deținători, cu intenția de a reabilita clădirea, însă acesta a fost contestat în instanță.

În ultimii 30 de ani, Casa de Cultură a Sindicatelor Onești a suferit îmbunătățiri insesizabile, cum ar fi montarea de calorifere pe pereții interiori ai sălii de spectacole, dar acestea stau mai tot timpul închise. (foto: arhivă)