Rich Forest, societate comercială care are ca obiect de activitate principal exploatarea lemnului și este situată pe strada Calea Bacăului din Onești, a fost călcată de hoți, zilele trecute.

Din informațiile UNU PE TROTUȘ, hoții ar fi reușit să plece cu o cutie de valori destul de încăpătoare, de circa 20-25 de kilograme, în care erau depozitate atât documente, cât și obiecte de valoare.

Furtul ar fi fost facilitat cumva și de conducerea societății, care i-ar fi trasat paznicului în timpul programului și alte sarcini decât cele legate strict de supravegherea obiectivului.

Inițial, se auzise că hoții ar fi reușit să fure seiful societății situate la ieșirea din Onești spre Bacău, lucru infirmat de sursa UNU PE TROTUȘ. “Un seif poate cântări și câteva sute de kilograme. Este vorba despre o cutie de valori ceva mai voluminoasă, care se găsesc și în camerele unor hoteluri mai pretențioase”, a spus sursa noastră.

Spargerea de la societatea Rich Forest din Onești este în curs de cercetare de către polițiștii oneșteni de la Investigații Criminale.

Altfel, săptămâna trecută a mai fost spart un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada George Călinescu din Onești, și tot în Onești, în blocul Republicii nr. 2, administratorul a descoperit că ușa termopan de la intrarea într-o scară a fost distrusă pe timpul nopții. (sursa foto: arhivă)