Poliţiştii au identificat şi reţinut doi tineri, ambii de 19 ani,din comuna Blăgeşti, care, în data de 27 octombrie a.c.,în localitatea Podiş, ar fi deposedat un bărbat de 39 de ani, de suma de 390 de lei, prin ameninţări cu acte de violenţă.

La data de 02 noiembrie a.c, poliţişti din cadrul Compartimentului de Ordine Publică Bacău au depistat şi identificat doi tineri, de 19 ani, ambii din comuna Blăgeşti, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

În urma activităţilor de cercetare şi investigare efectuate s-a stabilit că, tinerii ar fi deposedat, prin ameninţări cu acte de violenţă, un bărbat de 39 de ani, de suma de 390 de lei, în după-amiaza zilei de 27 octombrie a.c., în timp ce se deplasau cu o autoutilitară pe Dn 2G, în localitatea Podiş.

Păgubitul ar fi urcat în autoutilitară cu intenţia de a fi transportat, contra cost, de cei doi bănuiţi, către municipiul Bacău.

Poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare la două imobile din comuna Blăgeşti unde au dentificat autoutilitara ce ar fi fost folosită la comiterea faptei, precum şi suma de bani ce ar fi fost sustrasă de la persoana vătămată.

Cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Sursa: IPJ Bacău